» چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟

چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟

ممکن است برای هر کسی در زندگی‌اش پیش بیاید که به واسطه انجام امور مرتبط با قانون و امور قضایی، به دنبال یک وکیل حاذق بگردد؛ اگر شما نیز جزء آن دسته از افراد هستید که می‌خواهید اطلاعات کاملی را درمورد شغل وکلا و همچنین نحوه گرفتن یک وکیل متخصص و باتجربه داشته باشید، پس به شما پیشنهاد می‌دهیم که تا انتهای این مبحث ما را همراهی کنید.


ما این مطلب را آماده کرده‌ایم تا به طور مفصل درمورد نحوه فعالیت یک وکیل، انواع تخصص وکلا و همچنین روش‌های مهم گرفتن یک وکیل صحبت کنیم. ممکن است این سوال شما هم باشه که که چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟ . شما عزیزان پس از مطالعه‌ی این مقاله کاملا متوجه این موضوع خواهید شد، پس همراه ما باشید.


وکیل خوب کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

در ابتدا باید بدانید که وکیل به شخصی گفته می‌شود که در رشته‌ی حقوق تحصیل کرده و توانسته است دوره‌های مرتبط با آزمون وکالت را به خوبی پشت سر بگذارد و نمره قبولی کسب کند.

وظیفه و شغل‌ یک وکیل به این‌صورت است که از طرف شخصی حقیقی یا حقوقی، مأمور می‌شود تا بر حسب علم و تجربه‌ از حقوق افراد در برابر خسارت‌های جانی و مالی دفاع کند.

آیا عقد آریایی اعتبار دارد؟ مطلب مرتبط آیا عقد آریایی اعتبار دارد؟

یک وکیل خوب می‌بایست هم کلی‌نگر و هم ریزبین باشد و بتواند جزئیات را به‌خوبی برای خود و موکل‌ خود تحلیل و تجزیه نماید؛ سپس قدرت انتخاب یک تصمیم درست براساس قوانین اسلامی برای دفاع از حق موکل‌اش را داشته باشد.


به طور کلی یک وکیل مؤظف است که بر اساس حدودی که در وکالت‌نامه دادگستری برایش مقرر شده است عمل نموده و از تمامی تجارب، مهارت و دانش خود برای موفقیت پرونده استفاده نماید.

ازجمله سایر ویژگی‌های یک وکیل خوب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       گرفتن‌ حق‌الوکاله منصفانه

·       موفقیت در اکثریت پرونده‌ها

·       داشتن پروانه وکالت پایه یک دادگستری

·       داشتن رزومه خوب و به دور از حواشی

·       پیگیری مرتب پرونده‌ها و شرکت در جلسات قانونی

·       دارای اخلاق و رفتار مودبانه و مناسب با موکل و سایرین

·       و...

 

چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟

قطعا می‌دانید که دفاع کردن از حق خویش در دادگاه‌های قضایی با آن‌ همه قوانین پیچیده و بند و ماده، کار خودتان نیست و باید برای انجام این کار یک وکیل استخدام کنید. پیدا کردن بهترین وکیل برای حل و فصل پرونده‌های قضایی خود، یکی از مهم‌ترین مراحل در فرایند ستاندن حق خویش، تبرئه و همچنین انجام امور حقوقی است.


 حال اگر این نگرانی در ذهن شما وجود دارد که " چگونه یک وکیل خوب انتخاب کنیم؟ " ما در ادامه به بررسی چند روش مهم برای پاسخ به این پرسش خواهیم پرداخت:


مراجعه به سامانه جستجوی وکیل کانون وکلا: اولین قدم برای پیدا کردن یک وکیل متخصص و مناسب پرونده‌تان، تحقیق و بررسی بسیار دقیق است. باید از منابع مختلفی مانند جستجو در اینترنت و سایت مخصوص کانون وکلا به دنبال وکیل متخصص در شهر خود


یافتن افرادی که پرونده مشابه شما را داشته اند: دومین روش برای دست یافتن به یک وکیل خوب، دریافت مشاوره از دوستان و آشنایان یا پیدا کردن افرادی است که پرونده مشابه پرونده شما را داشته‌اند، آن‌ها قبلا این راه را رفته‌اند و می‌توانند چندین وکیل به شما معرفی کنند و شما می‌توانید باتجربه‌ترین و موفق‌ترین را از بین این وکلا انتخا کنید.

 

مراجعه به سایت برترین وکیل: یکی دیگر از بهترین روش های پیدا کردن یک وکیل خوب در ایران، جستجو در فضای مجازی و اینترنت است؛ کافی است که کلمه برترین وکیل را سرچ نمایید، سپس با ورود به سایت برترین وکیل می‌توانید یک وکیل خوب در تخصص‌های مختلفی همچون وکیل حقوقی، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل کیفری، وکیل طلاق، وکیل زن، وکیل بین‌المللی و ... را پیدا کنید.


مزیت وجود این‌گونه سایت‌ها، توانایی مقایسه تجربیات و تخصص‌های تعداد زیادی از وکلا می‌باشد و شما می‌توانید انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشید. سایت برترین وکیل به شما کمک خواهد کرد تا در زمانی کوتاه، بهترین وکیل را برای حل پرونده خود پیدا کنید.


بعد از جمع‌آوری اطلاعات اولیه و هنگامی که چند وکیل دادگستری را انتخاب کردید که بنظر می‌رسد توانایی مدیریت پرونده شما را دارند، آن‌وقت باید با هر کدام از آن‌ها مشاوره حضوری یا آنلاین داشته باشید. شما می‌بایست در این دیدارها و گفتگوها، مسائل مربوط به پرونده خود را با وکیل مطرح نموده و از او بخواهید که روند پیشبرد و حل پرونده‌تان را برایتان تشریح و تجزیه نماید.


در هنگام جستجوی وکیل و همچنین مراجعه به دفتر وکالت برای پیشبرد امور خود، حتما این نکته را در نظر داشته باشد که " به همان میزان که این وکیل پرونده‌های بیشتری که مشابه پرونده شما بوده‌اند را به موفقیت رسانده است، به همان میزان درصد موفقیت پرونده ‌شما نیز بیشتر است و تبحر وکیل نیز برایتان مشخص خواهد شد."


و در آخر باید بگوئیم که، یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری، توافق بر سر پرداخت حق‌الزحمه وکیل و هزینه‌های مربوط به خدمات او است.

باید توافقات مالی و همچنین تمامی هزینه‌ها و شرایط پرداخت به طور شفاف برای شما توضیح داده شوند. انتخاب وکیلی که هم توانایی حرفه‌ای و سابقه موفق بالایی دارد و هم اینکه هزینه‌های مناسبی را پیشنهاد می‌دهد، می‌تواند یک گزینه عالی برای دفاع از شما و موفقیت در حل پرونده حقوقی‌تان باشد.

 

بررسی کامل و تعریف تخصص های مختلف در وکالت

همانطور که کمی قبل‌تر نیز اشاره کردیم، وکیل‌ها در انواع تخصص‌ها تعلیم داده می‌شوند؛ تخصص هر وکیل متناسب با دوره‌های کارآموزی، سوابق و تجربه هر وکیل متمایز است؛

این تخصص‌ها عبارتند از:

·       حقوقی

·       کیفری

·       ملکی

·       خانواده

در ادامه‌ی مطلب، کار و تخصص هر وکیل را با زبانی فصیح و ساده توضیح داده‌ایم تا شما عزیزان بتوانید تشخیص درستی در انتخاب وکیل برای حل پرونده خود داشته باشید:


وکیل حقوقی کیست و چه وظیفه‌ای دارد؟

وکیل حقوقی به وکیلی گفته می‌شود که از طرف {شخصی حقوقی یا حقیقی} به عبارتی همان موکلش استخدام می‌شود تا بجای افراد بتواند امور قضایی و غیرقضایی که مربوط به دفاع از حق افراد است را انجام داده و مدافع حقوق شخصی و عمومی افراد در دادگاه باشد.

وکیل حقوقی هنگامی که وکالت‌نامه دادگستری را دریافت کرد و توسط فردی استخدام شد، متعهد خواهد شد که از حقوق موکلش دفاع کند و تمامی کارهای حقوقی مربوط به پرونده فرد را به درستی انجام دهد. این نوع وکیل به عنوان مشاور حقوقی نیز می‌تواند در تمامی مسائل مرتبط با زمینه فعالیت خود به افراد یاری رساند.

مباحث حقوقی نظیر: مطالبه مالی، مسائل خانوادگی و طلاق، حضانت فرزند و ..، ادعای دریافت خسارت، الزام به ایفای تعهد افراد مرتکب جرم و انتقال سند رسمی و... هستند.


وکیل کیفری کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

در یک جامعه تخلفات بسیاری ممکن است صورت بگیرد. دسته‌ای از تخلفات نظیر سرقت، کلاهبرداری و قتل ... جرائم کیفری محسوب می‌شوند. افرادی که با این جرائم روبه‌رو می‌شوند برای دفاع از حقوق خود می‌بایست به استخدام وکیل کیفری برآیند.

با توجه به حساسیت این‌گونه پرونده‌ها، افردی که درگیر جرائم کیفری هستند، به‌دنبال بهترین وکیل می باشند و سعی دارند یک وکیل با سابقه درخشان انتخاب کنند که با پرونده‌های این‌چنینی روبه‌رو بوده و در دفاع از موکل موفق عمل کرده اند.

موضوعات کیفری نظیر: جرائم کلاهبرداری، سرقت، قتل، دیه، قصاص، تجاوز، آدم ربایی، جعل اسناد، خیانت در امانت و... هستند.

 برای بررسی و انجام امور دفاعیه از حقوق متهم در دادگاه‌ها، خواهان یا وکیل، می‌بایست اقدام به ثبت دادخواست یا شکایت کتبی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نماید تا برای بررسی موضوعات کیفری در محکمه قضایی آماده شوند.


وکیل ملکی کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین دعاوی و شکایات حقوقی، مربوط به اختلافات و دعواهای ملکی و مالی است که ممکن است دارای پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های خاص خودش باشد. وکیل‌هایی که در امور ملکی تخصص دارند، می‌توانند در نقش مشاور حقوقی نیز فعالیت کنند و همچنین به حفاظت از منافع موکلان خود برآیند.

 از چالش های افراد درگیر با پرونده‌های ملکی، انتخاب بهترین و بامهارت‌ترین وکیل است؛ زیرا برداشتن گام‌های درست و به‌دور از اشتباه در مسیر حل‌وفصل پرونده بسیار مهم و ضروری است.

موضوعات ملکی مانند: دعاوی مربوط به خانه، زمین مسکونی، زمین کشاورزی و ..

نکته: توجه داشته باشید که کار مشاور املاک با وکلای ملکی کاملا متفاوت است.


وکیل خانواده کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

وکیل خانواده به وکیلی گفته می‌شود که توانسته است تخصص در قوانین و مسائل خانوادگی، تجربه و مهارت حل و فصل مشکلات مرتبط را در طی تحصیل در رشته حقوق و دوره‌های آموزشی قانونی وکالت، به دست آورده باشد.

موضوعات خانواده نظیر: طلاق، جهیزیه، نفقه، حضانت فرزند، امور مالی زوجین و خانوادگی و ... را دارد.


نتیجه نهایی

هدف ما از تألیف این مقاله کمک کردن به شما عزیزان برای پیدا کردن وکیل مورد نیازتان است. امیدوار هستیم این مقاله را بادقت مطالعه کرده باشید و در انتها متوجه شده باشید که چگونه یک وکیل خوب انتخاب کنید. در انتها خواهشمندیم نظرات و سوالات خود را برای ما کامنت کنید.


فرم ارسال نظر





  برترین وکیل   |   وکیل در شیراز  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟ چگونه بهترین وکیل برای پرونده خود را پیدا کنیم؟ مشاهده